考研英语阅读真题文章

时间:2019-11-18 考研真题 我要投稿

考研英语阅读真题文章

  Microsoft brings instant chat to TV screen,through games

考研英语阅读真题文章

  Microsoft planned to announce today that it will make its Windows Live Messenger service available on its Xbox 360 game consoles, bringing instant messaging from the computer to the television.

  The move was meant to help Microsoft stay ahead of Sony, its chief rival in the electronic games business, in delivering the richest online experience for game players. It is also an element of Microsofts overall strategy to connect people across PCs, televisions and mobile devices like cellphones.

  More than 200 million people use Windows Live Messenger to chat with friends, family members and colleagues. Separately, more than six million Xbox 360 owners are connected to the companys Xbox Live online community, an enhancement that lets people with broadband Internet connections communicate with one another.

  In the second week of May, those two worlds will begin to converge. Xbox Live members will be able to link their gamertag ,the online identity they use within the Xbox community, to an existing Windows Live Messenger account. Players will then be able to chat with their instant messaging contacts using a virtual on screen keyboard or a USB keyboard plugged into the game machine.

  Microsoft executives said they hoped to offer voice chat between Xbox and Live Messenger users later this year.

【考研英语阅读真题文章】相关文章:

1.2016英语阅读真题考研

2.考研英语阅读真题

3.历年考研英语阅读真题命题规律

4.考研英语阅读翻译真题

5.考研英语阅读真题及解析

6.2015年考研英语阅读真题解析

7.考研英语阅读真题及答案

8.考研英语阅读理解历年真题